Ruim 500 soorten vaste planten
en heesters met zorg gekweekt!

Volg ons
/
Locatie

Locatie

Gebouw

Inloophuis de Voorste Vloer is een laagdrempelige voorziening op initiatief van de gemeente Goeree Overflakkee en stichting Nollestee. Het inloophuis is gevestigd op de Voorste Vloer van de oude boerenschuur van de Nollestee.

Het hele pand is toegankelijk voor mensen met een rollator, rolstoel of scootmobiel. In het gebouw zijn twee ruime invalidentoiletten. De hoofdingang komt uit in de centrale garderobe met 2 (MIVA) toiletten en douche.

Het inloophuis beschikt over een complete keuken en heeft een huiskamer inrichting met ruime eethoek, zithoeken en werktafel. Het inloophuis beschikt over twee vluchtdeuren, één voorin de ruimte en één achter in de ruimte.

   

De aparte therapieruimte beschikt over licht via het dak. Er is een klein keukenblok aanwezig. Er staat een grote tafel met stoelen en er zijn kleine nissen voor het individueel werken/leren. Achter in het pand is een algemeen kantoor.

Omgeving
De zorgboerderij en het terrein zijn ruim van opzet en ongeveer 2 hectare groot. De boerderij ligt aan het begin van het perceel. Daarna volgen de kwekerij, pluktuin en het beleving pad.

Aan het eind van de kwekerij is in 2019 de Nollehof gebouwd. Dit is een unieke plek, omsloten door hagen. Hierdoor is een veilige ruimte ontstaan waarbinnen een groentetuin en een belevingstuin zijn gerealiseerd. De locatie sluit aan op de kwekerij, pluktuin en het beleving pad. Daardoor kunnen we ook inzetten op samenwerken en beleven.

De zorgboerderij bestaat uit twee schuren. De oude schuur biedt ruimte aan het Inloophuis.

Bereikbaarheid
Inloophuis de Voorste vloer ligt aan de rand van het dorp Melissant. Er is voor het pand ruimte om te parkeren en fietsen te stallen. De bushalte ligt op 500 meter afstand van het inloophuis. Voor mensen die geen vervoer hebben is er de mogelijkheid om gebruik te maken van AutoMaatje van de ANWB.

 

Lees verder →