Ruim 500 soorten vaste planten
en heesters met zorg gekweekt!

Volg ons
/
Plantadvies

Plantadvies

Op de kwekerij vind u een uitgebreid assortiment vaste planten, een grote keus aan soorten en kleuren. Het is zeer rustgevend en inspirerend om over de kwekerij te dwalen en zo uw keus te maken. Op iedere verkoopbare plant is een sticker op de pot geplakt met daarop de naamgeving, algemene informatie over de plant en de voorkeur voor standplaats. Dit geeft al veel informatie, maar door de hoeveelheid planten en kleuren kan het ook moeilijk zijn om keuzes te maken. Wij willen u graag van dienst zijn hierbij maar hebben niet altijd de gelegenheid om u uitgebreid te woord te staan. Daarom hebben we meerdere grote en kleine borders aangelegd waardoor u een indruk kunt krijgen van goede combinaties.

Een plant in de volle grond en in combinatie met andere planten geeft namelijk een realistischer beeld dan in een pot of op een plantbed. We hebben diverse themaborders zodat er voor ieder iets passend te vinden is. In de themaborders zijn verschillende beplantingsstijlen toegepast, zo kan beplanting rustgevend zijn of juist veelkleurig, stoer of klassiek. Heeft u een border aan te leggen en weet u niet waar u moet beginnen? U kunt door ons uitgebreid geïnformeerd worden over beplantingssamenstellingen of tuinstijlen, we raden u dan echter aan om een afspraak te maken.

Op de kwekerij vindt u diverse borders in verschillende stijlen, waaronder de strandtuin, de border ‘Caramel en Chocola’, een heesterborder, ‘Flanders Fields’, de cottagetuin, de kruidentuin, de pluktuin en meer. Zo wordt iedereen geïnspireerd en heb je de mogelijkheid een idee te vormen over wat u in uw tuin zou willen.

   
De strandtuin van Ouddorp

   
De border ‘Caramel en Chocola’

Lees verder over ‘Webwinkel’→ 

 Of ga terug naar ‘Kwekerij’ →