Ruim 300 soorten vaste planten en heersters met zorg gekweekt!
Volg ons

Open Dagen 2022

Wij nodigen u dit jaar weer hartelijk uit voor de open dagen van Stichting Nollestee! Onze zorgkwekerij, zorgtuin, en inloophuis ontvangen u van 18 tot 21 mei met open armen!

Tijdens de open dagen laten deelnemers u het bedrijf zien, beantwoorden we al uw vragen over de zorg die we verlenen, en kunt u meedoen aan leuke activiteiten. Op de kwekerij zijn veel planten in de aanbieding, en u kunt op ons terras genieten van een gratis kopje koffie of thee.

Dit jaar openen wij tijdens de open dagen ook ons gloednieuwe project Inloophuis de Voorste Vloer! Het inloophuis gaat een sociale ontmoetingsplaats bieden voor iedereen, en zal een veilige werk- en leeromgeving vormen voor specifieke doelgroepen.

Daarbij hebben we dit jaar voor het eerst de gelegenheid om Zorgtuin De Nollehof te openen voor publiek bezoek! Op zaterdag bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in ons pand. De zorgtuin is hele week geopend.

Dus, een kijkje achter de schermen bij de zorgboer, een rondje door de zorgtuin, of lekker planten inslaan? We zien uit naar uw komst!

U kunt gratis parkeren bij Firma Mijnders in Melissant, op 250 meter afstand van ons terrein. Direct naast de zorglocaties zijn 15 parkeerplaatsen beschikbaar voor kort parkeren en mindervaliden.

18-20 mei van 09:00 tot 16:00
21 mei van 09:00 tot 15:00

Bekijk ook het evenement op Facebook: https://fb.me/e/djipZgCuk

Nieuwsarchief